Timanttiporaus Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uusimaa

Timanttiporaus on tehokkain tapa kun tarvitaan läpivientireikiä betoni-, tiili tai kivirakenteisiin.

Timanttiporauksella voidaan toteuttaa kaikki läpiviennit vesi-, viemäri-, ja lämmitysputkille, Iv-kanaville,  sähköputkille ja lukuisille muille sovellutuksille seinään, lattiaan tai kattoon ja tarvittaessa myös vinoporauksena.

Timanttiporaus on nopea, mittatarkka, siisti ja pölytön ratkaisu läpivientien tekoon. Terän jäähdytyksessä ja pölyn sidonnassa käytettävän veden keräämiseen ja roiskeiden estämiseen käytössämme on erityinen imukaulus jonka avulla jälkisiivoustyö jää pieneksi.

Porauskalustomme kattaa porakoot 12mm-650mm, tätä suuremmat aukot joko riviporaamme tai sahaamme. Kalustoomme kuuluu pieniä sähkökäyttöisiä käsivaraisesti käytettäviä poria ja erilaisiin jalustoihin kiinnitettäviä poria joita on sähkö-, korkeataajuussähkö- ja hydrauli -toimisinina.

Poraus asioissa palvelemme pieniä ja suuria rakennusliikkeitä, julkishallintoa, taloyhtiöitä, teollisuutta sekä yksityishenkilöitä.

Timanttiporauksista meillä on todella pitkä kokemus ja vahva ammattitaito, syvimmät poraamamme reiät ovat useita metrejä ja poraustöitä olemme tehneet lukuisissa todella haastavissa kohteissa.

Työmme on aina korkealaatuista, lopputulos on aina tarkasti tehty työ ja siisti työkohde josta seuraava työvaihe on helppo aloittaa.