Purku-, piikkaus- ja räjäytystyöt Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Kuvituskuvake, Uudenmaan Timanttisahaus ja -poraus Oy

Uudenmaan Timanttisahaus ja -poraus Oy tekee purkutöitä ja räjäytystöitä Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Saat meiltä nyt myös louhintatyöt saman katon alta.

Käytössämme on monipuolinen ja uudenaikainen kalusto, jonka avulla viemme urakat läpi sujuvasti ja laadukkaasti.

Purku- ja piikkaustyöt

Palveluihimme kuuluvat timanttiporausten ja timanttisahausten lisäksi pienimuotoiset purkutyöt pääasiassa betoni-, tiili- ja kivirakenteisiin. Saat meiltä esimerkiksi konepetien, rappujen ja betonilaattojen poistot sekä seinä-, lattia- ja kattorakenteiden purkutyöt.

 

Teemme purkutöitä timanttisahaamalla ja konepiikkaamalla. Kalustoomme kuuluu esimerkiksi pienkaivinkoneita ja kuormaimia, joihin on lisätty piikkausvarustus. Lisäksi käytössämme on maansiirtokoneita. 

 

Saat meiltä purkutyöt sekä sisä- että ulkotiloissa. Halutessasi huolehdimme koko purkutyöstä kattavana kokonaisuutena, joka sisältää myös puretun materiaalin pois kuljettamisen.

Räjäytystyöt

Teemme räjäytystöitä pääasiassa vedenpaineeseen perustuvalla Boulder Buster -kivensärkijällä. Räjäytys onnistuu lähes ilman rekyyliä, ja kiven sirpaloituminen on huomattavasti vähäisempää kuin perinteisillä räjähdysaineilla. Siten räjäytykset onnistuvat turvallisesti myös asutuksen lähellä. Tarvittaessa pystymme käyttämään myös perinteisiä räjähdysaineita.

 

Palvelemme esimerkiksi rakennusliikkeitä, yksityishenkilöitä, julkishallintoa, teollisuutta ja taloyhtiöitä. Räjäytämme muun muassa kiviä, jotka sijaitsevat pururadoilla, pihoilla, rakennustyömailla tai jopa rakennusten sisätiloissa.

Kysy lisätietoja

Hionta- ja jyrsintätyöt

Meiltä löytyy sopiva kalusto ja runsaasti osaamista hionta- ja jyrsintätöihin. Hiomalla parannamme pinnan tasaisuutta. Jyrsimällä voimme tarvittaessa karhentaa pintaa ja poistaa epätasaisuuksia.

 

Hionta- ja jyrsintäpalvelumme sopivat esimerkiksi vanhan lattiapinnoitteen poistamiseen, lattian tasaisuuden parantamiseen ja uuden pinnoitteen tarttumisen helpottamiseen. 

Louhintatyöt

Teemme myös louhintatöitä. Käytämme louhintatöissä timanttisahausta, hydraulikiilausta ja räjäytystä. Timanttisahaus ja hydraulikiilaus soveltuvat esimerkiksi kanaalilouhintaan.