Läpiviennit timanttiporauksella Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Kuvituskuvake, Uudenmaan Timanttisahaus ja -poraus Oy

Uudenmaan Timanttisahaus ja -poraus Oy toteuttaa läpiviennit siististi timanttiporauksella Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Olemme tehneet poraustöitä jo lukuisissa haastavissakin kohteissa.

Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen urakkaasi varten.

Läpivientejä timanttiporauksella

Timanttiporauksella voidaan tehdä reikiä esimerkiksi betoniin, kiveen ja muihin koviin materiaaleihin. Sen avulla onnistuvat kaikki läpiviennit vesi-, viemäri- ja lämmitysputkille, iv-kanaville, sähköputkille ja lukuisissa muissa tilanteissa.

 

Timanttiporauksella voidaan tehdä reikiä muun muassa seiniin, lattioihin tai kattoon. Voimme tehdä reiät joko suoraan tai tarvittaessa myös vinoporauksena.

Tarkka ja siisti timanttiporaus

Timanttiporaus on mittatarkka, siisti ja nopea menetelmä. Teemme kaikki poraustyömme märkäporauksena, jossa käytämme vettä terän jäähdyttämiseen ja pölyn sitomiseen. Pölyttömyytensä ansiosta timanttiporaus sopii myös sisätiloihin ja muihin paikkoihin, joissa pöly on haitaksi.

 

Pystymme hallitsemaan porauksessa käytettävän veden ja roiskeet tehokkaasti. Imuroimme veden talteen siihen sopivalla vesi-imurilla ja tarvittaessa rakennamme suojauksen työkohteen ympärille.

Laadukasta jälkeä

Meillä on pitkä kokemus timanttiporauksista. Palvelemme vankalla ammattitaidolla pieniä ja suuria rakennusliikkeitä, julkishallintoa, taloyhtiöitä, teollisuutta sekä yksityishenkilöitä. Työmme on aina korkealaatuista. Lopputuloksena on siisti työkohde, jolloin seuraava työvaihe on helppo aloittaa.

 

Käytössämme on monipuolinen porauskalusto, joka kattaa porakoot 12–650 millimetrin välillä. Tätä suuremmat aukot joko riviporaamme tai sahaamme. Meiltä löytyy sekä pieniä käsivaraisesti käytettäviä poria että erilaisiin jalustoihin kiinnitettäviä poria. Käy tutustumassa kalustoomme ja kysy tarvittaessa lisätietoja.