Timanttisahaukset Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Kuvituskuvake, Uudenmaan Timanttisahaus ja -poraus Oy

Uudenmaan Timanttisahaus ja -poraus Oy tekee timanttisahaukset yrityksille, yksityishenkilöille, taloyhtiöille ja julkishallinnolle Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Soita!

 

Pitkän kokemuksemme ja laadukkaan kalustomme ansiosta jälki on korkealaatuista ja aina asiakkaan toiveet huomioivaa.

Timanttisahaukset monenlaisiin kohteisiin

Teemme timanttisahaamalla monenlaisia töitä. Timanttisahaus on tehokas tapa leikata kiveä, betonia ja muita kovia materiaaleja. Menetelmä sopii esimerkiksi täysin uusien ovi- ja ikkuna-aukkojen tekemiseen sekä olemassa olevien ovien ja ikkunoiden leventämiseen ja korottamiseen. Voimme myös esimerkiksi purkaa osittain tai kokonaan seinä-, lattia- ja kattorakenteita sekä konepetejä, poistaa ja muokata rappuja ja rappulaattoja ja tehdä lattioiden roilotuksia viemäröintejä varten.

 

Kerromme mielellämme lisää timanttisahauksen hyödyntämisestä erilaisissa kohteissa. Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Nopeat ja pölyttömät timanttisahaukset

Timanttisahaus on nopea, mittatarkka ja pölytön menetelmä. Myös jälkityöt ovat vähäisiä verrattuna moniin muihin ratkaisuihin.

 

Käytämme timanttisahauksessa vettä pölyn sitomiseen ja terän jäähdytykseen. Korkealaatuisen vedenhallintajärjestelmän ansiosta pystymme kontrolloimaan jäähdytysvettä tehokkaasti. Tarvittaessa rakennamme työssä tarvittavat suojaukset.

Avuksi monenlaisiin urakoihin

Palvelemme sahaustöissä pieniä ja suuria rakennusliikkeitä, yksityisiä henkilöitä, julkishallintoa, teollisuutta ja taloyhtiöitä lukuisissa kohteissa Etelä-Suomessa. Kalustomme avulla pystymme toteuttamaan asiakkaidemme vaativatkin sahaustarpeet kaikissa kohteissa.

 

Sahauskalustomme on nykyaikainen ja siihen kuuluu sähkö-, korkeataajuussähkö- ja hydraulitoimisia käsivaraisesti käytettäviä sahoja, kiskoilla kulkevia seinäsahoja, timanttivaijerisahoja sekä pyörillä kulkevia holvisahoja. Pyöröterillä pääsemme yhdeltä puolelta aina 53 senttimetrin sahaussyvyyteen, ja vaijerisahoilla sahaussyvyys on rajaton. Tutustu kalustoomme ja ota yhteyttä! Annamme mielellämme lisätietoja tai tarjouksen urakkaasi varten.

Tutustu kalustoomme