Meiltä ammattitaitoinen timanttiporaus Hyvinkäällä, Riihimäellä ja muualla Uudellamaalla

Timanttiporaus on tehokkain tapa kun tarvitaan läpivientireikiä betoni-, tiili- tai kivirakenteisiin.

Timanttiporauksella voidaan toteuttaa kaikki läpiviennit vesi-, viemäri-, ja lämmitysputkille, Iv-kanaville, sähköputkille ja lukuisille muille sovellutuksille seinään, lattiaan tai kattoon ja tarvittaessa myös vinoporauksena.

Timanttiporaus on nopea, mittatarkka, siisti ja pölytön ratkaisu läpivientien tekoon. Teemme kaikki poraustyömme märkäporauksena. Porauksessa käytettävän veden ja roiskeet pystymme hallitsemaan tehokkaasti ja tarvittaessa rakennamme suojauksen työkohteen ympärille.

Porauskalustomme kattaa porakoot 12mm-650mm, tätä suuremmat aukot joko riviporaamme tai sahaamme. Kalustoomme kuuluu pieniä sähkökäyttöisiä käsivaraisesti käytettäviä poria ja erilaisiin jalustoihin kiinnitettäviä poria joita on sähkö-, korkeataajuussähkö- ja hydrauli -toimisinina.

Poraus asioissa palvelemme pieniä ja suuria rakennusliikkeitä, julkishallintoa, taloyhtiöitä, teollisuutta sekä yksityishenkilöitä.

Timanttiporauksista meillä on todella pitkä kokemus ja vahva ammattitaito. Poraustöitä olemme tehneet lukuisissa todella haastavissa kohteissa.

Työmme on aina korkealaatuista, lopputulos on aina tarkasti tehty työ ja siisti työkohde josta seuraava työvaihe on helppo aloittaa.