Ammattitaitoinen timanttisahaus Riihimäellä, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja muualla Uudellamaalla

Timanttissahaus on tehokkain tapa kun tarvitaan isoja läpivientejä betoni-, tiili- tai kivirakenteisiin.

Timanttisahauksella voidaan tehdä esimerkiksi kokonaan uusia ovi- ja ikkuna aukkoja tai olemassa olevien ikkunoiden tai ovien levennyksiä tai korotuksia, seinä, lattia tai kattorakenteiden osittaisia tai kokonaisia purkuja, konepetien purkuja, rappujen ja rappulaattojen poistoja ja muokkauksia, lattioiden roilotuksia viemäröintejä varten ja monia muita sovelluksia.

Timanttisahaus on nopea, mittatarkka ja pölytön ratkaisu jonka jälkityöt on pienet verrattuna muihin ratkaisuihin. sahauksessa käytämme vettä pölyn sidontaan ja terän jäähdytykseen, laadukkaan vedenhallinta järjestelmän ansiosta pystymme kontrolloimaan jäähdytysvettä tehokkaasti ja tarvittaessa rakennamme työssä tarvittavat suojaukset.

Nykyaikainen sahauskalustomme kattaa sähkö-, korkeataajuus sähkö- ja hydrauli toimisia käsivaraisesti käytettäviä sahoja, kiskoilla kulkevia seinäsahoja, timanttivaijerisahoja sekä pyörillä kulkevia holvisahoja, tällä kalustolla pystymme toteuttamaa asiakkaidemme vaativatkin sahaustarpeet kaikissa kohteissa. Pyöröterillä pääsemme yhdeltä puolelta aina 53cm sahaus syvyyteen ja vaijerisahoilla sahaus syvyys on rajaton.

Palvelemme sahaustöissä pieniä -ja suuria rakennusliikkeitä, yksityisiä henkilöitä, julkishallintoa, teollisuutta ja talonyhtiöitä lukuisissa kohteissa Etelä-Suomessa.

Pitkän kokemuksen ansiosta työmme on korkealaatuista, tarkkaa ja siistiä sekä aina asiakkaan toiveet huomioon ottavaa.